15 Ağustos 2017 Salı

Cam Balkon Türleri


Cam balkon sistemlerinin en ehemmiyetli özelliği; standart bir dizayn kalıbının olmaması ve esnek yapılandırılabilirliğidir. Balkon açıklığının küçük, büyük, L, U veya daire şeklinde olması fark etmez, her modele uyarlanabilir sabit veya katlanabilir sistemlerdir.

En Sık Kullanılan Cam Balkon Uygulamaları 

Korkuluk ve çatı arası cam balkon: Bulgu sırasında belirlendiği üzere yapıya en uygun şekilde malzemeler belirlenir. Tavan ve balkon korkulukları arasına zarif alüminyum profil kurulur.  6, 8 veya 10 mm kalınlığında profil bölmelerine temperli camlar su ve neme dayanıklı sabitleyiciler ve kaliteli bir işçilik ile takılır.

Cam Balkon Türleri

Tabandan çatıya cam balkon: Korkuluk olmayan balkonlarda veya korkuluk içine yerden tavana kadar cam sistemini genişletmek olasıdır. Alüminyum profil taban ve tavan içine kurulur. Evvelce ölçümlendirilmiş olan malzemeler uygun şekilde ayrılır. Sertleştirilmiş cam levhalar 8, 10 veyahut 12 mm kalınlığında profiller içerisine yerleştirilir ve sabitlenir.

Cam teras uygulamaları: Alüminyum gövde, cam personel duvarlar ve cam çatı oturumlarından oluşan sistem tek ve entegre bir paketten oluşur. Alüminyum renkleri evin mimarisine göre seçilebilir ayrı olarak isteğe göre özeleştirilebilen ahşap-alüminyum gövde ile de dizayn edilebilir. Daha fazla saklılık sağlamak için kum püskürtme, renkli veya başka özel bir cam kullanmak da olasıdır.

Cam balkon modülleri balkon savunma için özel olarak dizayn edilir. Dış hava koşullarından etkilenmemeniz için sert rüzgarlara dahi dirençli olması koşuldur. Oturumlar 300 kilometre/saat kadar rüzgara dayanabilir ve katlanabilir cam balkon modelleri bir kağıt gibi katlamak son derece kolaydır.


EmoticonEmoticon