11 Ağustos 2017 Cuma

Cam Balkon Nedir?


Kışın sona eren balkon keyfinizi devam ettirebilmeniz için tasarlanmış bir sistemdir. Dış etkenlerin ve hava koşullarının balkonunuzdan faydalanmanızı engellediği vaziyetlerde cam balkon sistemini kapatarak dış dünyaya tamamiyle kapalı, ama bu arada tamamiyle panoramik bir kapalı mekan ele geçirmiş olursunuz.
Cam balkon kapama sistemleri hanenizde estetik ve fonksiyonel bir balkon yaratmanın en çağdaş yoludur. Camların katlanarak aynı veya değişik noktalara toplanma özelliği ile mevsimsel farklıklara en iyi cevaplayabilen bir sistemdir. Cam balkon kapama sistemleri yapıya ve zevklerinize uygun renk seçenekleri sunmasının yanı sıra, son derece kullanışlı ve dayanıklıdır.
Cam balkon sisteminde kullanılan camlar 8 mm kalınlığında Temperli camlardan oluşmaktadır, kırılması halinde çok küçük parçalara ayrılır canlılara ve etrafa zarar vermez.
Katlanır cam balkon sistemleri sert esen rüzgâra dayanıklı olarak tasarlanmış ve imal edilmiştir. Cam balkon sistemimizde isteğe göre farklı renklerde füme, bronz, reflekte, satina cam uygulaması yapılabilmektedir. Balkonlarınızı daha işlevsel hale getirmek ve daha hoş hayat alanları oluşturmak için size balkonlarınızı cam balkon sistemi ile kapatmanızı öneriyoruz.



This Is The Oldest Page


EmoticonEmoticon