15 Ağustos 2017 Salı

Cam Balkon Çeşitleri


Katlanır Seri Cam Balkon

İmar mevzuatına uygun olduğundan her türlü yapıya kolaylıkla uygulanabilen Katlanır seri cam balkon sistemi ile açık alanlarınızı yaz kış kullanabileceğiniz ısı ve ses izolasyonlu mekanlara dönüştürebilirsiniz. Sistemlerimizin tümünde diğer cam ürünlerine göre daha esnek ve dayanıklı yapıdaki temperli camlar kullanılır. 

Kırılması halinde kesici yüzey oluşturmadan kristalleşerek batma, kesme ve yaralanma gibi tehlikeli vaziyetlerin yaşanmasını önleyerek size ve etrafınızdakilere zarar vermez. Alt ve üst noktalarından her birinde 8 adet tekerlek bulunan alüminyum bazalara bağlı kanatların ray profilleri içerisinde hareket etmesi neticesi istenilen istikamette katlanarak toplanması metoduyla çalışır.

Isıcamlı Cam Balkon

İzolasyonun en üst düzeyde tutulduğu hareketli cam sistemidir. Çift izolasyon kanallı 3 adet temperli camdan oluşan yapısı sayesinde mükemmel bir yalıtım tesiri göstererek %80 oranında yakıt tasarrufu sağlamaktadır. 

Uygulanan kapı, pencere ve balkon yüzeylerinin yazın sıcak kışın soğuk olmasına karşı net bir çözümdür.

Sürme Cam Balkon

Kasa üzerinde yer alan raylar aracılığıyla bu raylar üstünde yer alan camların yatay hareket doğrultusunda ilerlemesiyle balkon, iç mekânlarda daralmaya sebep vermemektedir. Genelde teras, kış bahçeleri ve cafe/restaurantlar için uygunluk sağlamaktadır.

Profesyonel Seri Cam Balkon

Profesyonel Seri Cam Balkon değişik istek ve kullanım emellerine uygun olarak üretilmiş bu yüzden oldukça talep gören sistemlerimizden bir tanesidir. Teknik özellikleri açısından kullanışlı ve farklı mekanların kullanım alanlarını genişletmesi açısından da fonksiyonel bir yapıya sahiptir.


EmoticonEmoticon